KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki konkursów

Ogłoszenie wyników konkursu „Przepuść Medyka w Kolejce!

 Drodzy Wychowankowie,
od początku epidemii koronawirusa podziwiamy odwagę i poświęcenie lekarzy, ratowników medycznych, pielęgniarek, salowych, laborantów i innych osób dbających o ochronę zdrowia w czasie zagrożenia. To oni ratują nasze życie, narażając własne.
Społeczność Bursy Szkół Artystycznych w Łodzi wyraża szacunek i podziękowanie
dla wszystkich pracowników służby zdrowia, a formą naszej wdzięczności był ogłoszony konkurs plastyczny „Przepuść Medyka w Kolejce!”.
Jego celem było zaprojektowanie plakatu uświadamiającego społeczeństwu, jak ważna jest nasza pomoc pracownikom służb medycznych potrzebującym po wielu godzinach wyczerpujących dyżurów, zrobić zwyczajne zakupy w sklepie.

Z wielką przyjemnością mam zaszczyt ogłosić, że konkurs został rozstrzygnięty.

Jury w składzie:

  • Elżbieta Czajka – przewodnicząca
  • Ewa Klarecka – członek
  • Oliwia Stepień – członek (najważniejszy!!!)

przyznało ex aequo dwa I miejsca:

Weronice Kobiereckiej za plakat PRZEPUŚĆ MEDYKA, CZAS TYKA
oraz
Julii Soleckiej za plakat PRZEPUŚĆ MEDYKA – PIERWSI NA FRONCIE, PIERWSI W KOLEJCE.

Nasze Kochane i Cudne Dziewczyny, serdecznie gratulujemy
i informujemy, że nagrody zostaną Wam wręczone zaraz po powrocie do bursy.

Elżbieta Czajka
Dyrektor Bursy Szkół Artystycznych
w Łodzi