KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Strona główna

W związku z opublikowaniem rozporządzenia Ministra Edukacji i Nauki z dnia 5 listopada 2020 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19 (Dz. U. z 2020 r., poz. 1960), Dyrektor Bursy Szkół Artystycznych w Łodzi informuje, iż placówka prowadzi zajęcia wychowawczo - opiekuńcze zgodnie z planem pracy przewidzianym do realizacji w roku szkolnym 2020/2021.

Informujemy, iż od dnia 26 października 2020 r. bursa prowadzi pracę w formie hybrydowej. Wychowankowie przebywający w placówce uczestniczą w zajęciach wychowawczo – opiekuńczych prowadzonych przez nauczycieli, zaś wychowanków przebywających w domach serdecznie zapraszamy do korzystania z propozycji zamieszczanych w zakładce Dla wychowanków
(w podzakładce Koronawirus rok szkolny 2020/2021). 

Z poważaniem 
Elżbieta Czajka

Informujemy, iż w zakładce Dla rodziców zostały zamieszczone ważne informacje dotyczące zasad bezpiecznego pobytu wychowanków od 1 września 2020 r. w Bursie Szkół Artystycznych w Łodzi w czasie zagrożenia COVID-19 w Polsce.

                  

logo bursyBursa Szkół Artystycznych w Łodzi