KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Strona główna

Sekretariat bursy czynny w dniach:

03.08.2020 r. (poniedziałek) w godzinach 9.00 - 14.00

05.08. 2020 r. (środa) w godzinach 9.00 - 14.00

06.08. 2020 r. (czwartek) w godzinach 9.00 - 14.00

 

„W lecie miało chodzić o wolność, młodość, brak szkoły i obowiązków,
przygodę i odkrywanie. Lato księgą nadziei…”

                                                                      Alire Saenz „Inne zasady lata”

 

Kochani Wychowankowie,

przed Wami wakacje. Będziecie mogli wreszcie odpocząć i nabrać sił po wyjątkowo trudnym okresie, w którym musieliście sprostać zupełnie nowym wyzwaniom oraz zmierzyć się z nieznaną dotąd rzeczywistością. Dlatego szczególnie w tym roku życzymy Wam:

Dużo zdrowia, słońca, bezpiecznych przygód, niezapomnianych przeżyć,
ciekawych spotkań i wielu możliwości odkrywania nieznanych miejsc.
Niech to lato będzie dla Was „księgą nadziei” …

Elżbieta Czajka – dyrektor bursy           
oraz nauczyciele wychowawcy               

     

 

logo bursyBursa Szkół Artystycznych w Łodzi